KOKONAISVALTAINEN ITSENSÄ YMMÄRTÄMINEN ON OIKOTIE MUUTOKSEEN JA ASETETTUJEN TAVOITTEIDEN SAAVUTTAMISEEN.

 

HUCO HYVINVOINNIN 360°

huco hyvinvoinnin360° -raportti antaa kokonaisvaltaisen kuvan henkilön hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Raportissa käydään läpi luontainen tyyli, ruokailutottumukset, liikuntatottumukset sekä lepo ja palautuminen.

Lue lisää

HUCO MOVE

Henkilökohtaisen huco move – profiilin avulla löydät luontaisen tyylisi liikkua, sen mikä on juuri sinulle sopiva tyyli. Ymmärrät mikä  oikeasti tukee sinun motivaatiota ja miten motivaatiota on hyvä pitää yllä!

Lue lisää

 

HUCO DIET PAINONHALLINTA

Jos sinulla on suurempia haasteita painosi kanssa, tämä profiili on tarkoitettu sinulle. huco diet-painonhallintaprofiilin avulla tunnistanut eri ruokailutottumusmallit ja oman mallisi, näet laihduttamisen ja siihen liittyvät haasteesi uudessa valossa. Uuden itsetuntemuksen ansioista laihduttaminen on helpompaa!

Lue lisää

 

HUCO SYÖ OIKEIN

huco syö oikein-kartoitus auttaa sinua ymmärtämään tämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita!

Lue lisää

 

HUCO VALMENTAJAN TAZ

huco TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. TAZ!-profiili kuvaa ensisijassa nk. työminän.

Lue lisää

 

HUCO SPORT PRO

Kilpaurheilijan henkilökohtaisen huco sport PRO – profiilin avulla tunnistat luontaisesti motivoivan tapasi urheilla, joka on yksi tärkeimmistä asioista, jotta voit onnistua ja kehittyä urheilijana!

Lue lisää

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok