hucosport®

by wellbeing factory oy

Ota vaikka kuppi teetä ja lue mielenkiintoisia sekä hyödyllisiä artikkeleita.

Löydä liikunnan ilo ein sanfter start a gentle start
Liikunta

Uusi alku vuoden alussa: Maltillinen lähestyminen liikuntaan oman luontaisen tyylin pohjalta

Tammikuu on monille aikaa tehdä uusia lupauksia ja asettaa tavoitteita. Yksi yleisimmistä päätöksistä on aloittaa liikunta uudella innolla. Kuitenkin liian nopea ja intensiivinen aloitus voi johtaa turhautumiseen ja motivaation hiipumiseen. Sen sijaan kannattaa ottaa huomioon oma luontainen tyyli ja edetä se ymmärtäen maltillisesti kohti liikunnan iloa.

Joulun herkuttelut ja aktiivinen tammikuu
Hyvinvointi

Joulun herkuttelut ja aktiivinen tammikuu

Hei hyvinvoinnin ystävät ja tervetuloa lukemaan uutta blogikirjoitustani! Joulun taika kietoo meidät pehmeään huomaansa ja herkuttelemme nautinnolla erilaisten jouluherkkujen parissa. Joulukuun päivät ovat usein täynnä herkullisia aterioita, makeita leivonnaisia ja rentoutumista sohvannurkassa ja se on hyvä niin, koska tarvitsemme aikaa myös hiljaisemmalle vauhdille. Vaikka joulun aika on myös täynnä iloa ja herkkuja, on tärkeää muistaa, että tasapaino on kaiken A ja O. Joulun jälkeen onkin oiva aika palata taas terveellisten elämäntapojen pariin

The Dangers of Prolonged Sitting
Hyvinvointi

Hiljainen uhka: Istumisen vaarat ja kuinka päästä siitä eroon

Nopeatempoisessa, modernissa maailmassamme teknologian mukavuus on helpottanut elämäämme, mutta sillä on ollut ikävämpi hinta – istuva elämäntapa. Kun vietämme enemmän tunteja istuen työpöytien ääressä, matkustaen autoilla ja rentoutuen sohvalla, istumisen pitkäaikaiset terveysvaikutukset nousevat esiin hiljaisena uhkana hyvinvoinnillemme.

huco move
Liikunta

Liikunnan ilo ei löydy muiden resepteillä

Käytä alkuinnostuksen voimaa löytääksesi oma liikuntatyylisi
Alkuinnostuksessa reseptin – minkä tahansa reseptin – noudattaminen onnistuu, kun puhkuu innostuksen energian voimin päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa. Reseptin noudattaminen ei kuitenkaan johda motivaation vahvistumiseen pitkällä tähtäimellä, paitsi jos sattumalta on onnistunut löytämään juuri omaa tyyliään tukevan.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä