hucosport®

by wellbeing factory oy

Palveluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

hucosport® by WELLBEING FACTORY OY

Hyvinvointi- ja urheilijakartoitukset ja valmennukset, joiden tuloksilla on oikeasti vaikuttavuutta. Henkilölle, tiimille ja joukkueelle.

huco sport® by WELLBEING FACTORY OY

Perustajat.

Hyvinvointivalmentajat Susanne Valkeakari ja Petteri Korkala.

Susanne Valkeakari (FM) on wellbeing factoryn valmentaja ja osaomistaja. Ennen hyvinvointivalmentajan uraansa hän työskenteli mm. ICT-yritysten liiketoimintakonsultoinnin yksiköissä ja yritysvalmentajana. Jo yritysvalmentajana hän painotti sitä, kuinka tärkeää hyvä fyysinen kunto on osaamisen ja työkyvyn kannalta. Susannen mukaan kysymys on laajasta yhtälöstä: muutos- ja vuorovaikutustaidot, oppiminen ja työssäjaksaminen ovat sidoksissa fyysiseen hyvinvointiin. Hyvinvointivalmentajana Susanne ei arvostele eikä syyllistä, vaan auttaa asiakkaita löytämään motivaation ja itselleen mielekkäät toimintatavat. Susanne itse ammentaa voimaa erityisesti metsässä liikkumisesta.

Petteri Korkala (drs.) on wellbeing factoryn valmentaja ja osaomistaja. Ensimmäisen uransa Petteri teki ammattijalkapalloilijana Saksassa ja Hollannissa. Maalivahtina toimiminen ja aktiivinen treenaaminen heijastuvat yhä hänen määrätietoiseen asenteeseensa ja tapaansa tehdä töitä. Petteri kokee, että yrittäjänä hänen täytyy pitää itsestään huolta pitämistä. Hänelle liikunta ja terveellinen ravinto ovat olleet aina tärkeitä asioita ja hän on elänyt aina terveellisesti. Viime vuosina Petterin liikkuminen on muuttunut enemmän terveyttä ylläpitäväksi kuin huippukunnon tavoitteluksi. Koulutukseltaan Petteri Korkala on personal trainer ja talousmaantieteen maisteri.

Susanne ja Petteri

huco sport Suomessa.

huco sport® by wellbeing factory oy
Helsinki ja Seinäjoki
email: info(a)hucosport.com

Petteri Korkala
Toimitusjohtaja
Puh: 044-0123122
email: petteri.korkala(a)hucosport.com

www.hucosport.com
www.wellbeingfactory.fi

huco sport Saksassa.

huco sport® by wellbeing factory oy
D-47533 Kleve
Puh: +49-163-1766215
email: info(a)hucosport.com
www.hucosport.com

huco sport Ruotsissa.

Johan Malmqvist
J. Malmqvist training specialists
Puh: +46-760-280222
email: jmalmqvist(a)hucosport.com
www.hucosport.se

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä