hucosport®

by wellbeing factory oy

Haluatko olla energisempi, voida hyvin ja jaksaa paremmin arkea?

Hyvinvointinavigaattori®

Hyvinvointinavigaattori®:n avulla löydät juuri sinulle sopivan hyvinvoinnin polun.

hyvinvointinavigaattori - wellbeing navigator

Tiesithän, että.

Muutos alkaa oivalluksesta – löytääksesi parhaan polun kohti hyvinvointia, sinun on tiedettävä, mistä lähdet matkaan.

Voimme verrata navigointia hyvinvoinnin polulla esimerkiksi autoissa käytetyn navigaattorin käyttöön. Ensin asetat navigaattoriin tavoitteen, minne haluat päästä, ja sitten navigaattori paikantaa, missä olet, jotta se osaa antaa sinulle vaihtoehtoiset reitit perille. Jos asetat tavoitteeksesi Tampere ja lähdet matkaan Helsingistä, navigaattorin tarjoamat reitit ovat erilaisia kuin, jos lähdet matkaan Turusta.

hyvinvointinavigaattori® toimii samalla periaatteella. Se paikantaa sinut ja löytää juuri sinun lähtötilanteeseesi sopivimmat vaihtoehdot, jotta et eksy hyvinvoinnin polulta vaan pääset varmasti perille tavoitteeseesi.

Itsensä ymmärtäminen on avain muutokseen.

Nykyiset tavat ja tottumukset ovat linkittyneinä toisiinsa ja niiden välillä on syy-seuraussuhteista, yhdestä huonosta tavasta seuraa toinen. Emme voi muuttaa sitä “toista” tapaa ennen kuin tunnistamme, mikä tavoistamme pitää muuttaa ensin, jotta voimme onnistua. Tästä hyvänä esimerkkinä on liian vähäinen uni ja palautuminen, josta seuraa mm. ruokailuun ja liikkumiseen liittyviä haasteita. Emme siis voi mielekkäästi ja tuloksekkaasti muuttaa ruokailutottumuksiamme, jos emme ensin huolehdi palautumisesta.

Onnistumisen mahdollistamiseksi on löydettävä ne asiat, jotka ovat kaiken ytimessä jollain lailla “juurisyitä”, joihin puuttumalla moni muu asia lähtee “parantumaan” lähes kuin itsestään.
Hyvinvointinavigaattorin® avulla hahmotat vaihtoehtoiset hyvinvoinnin polut ja erityisesti, mikä on juuri sinulle paras polku.

Mistä alkaa sinun hyvinvoinnin polkusi?

Hyvinvointinavigaattori® auttaa sinua oivaltamaan, mitkä ovat sinun vahvuutesi, jotta osaat hyödyntää niitä polullasi. Lisäksi tunnistat mahdolliset kehittämisen paikat ja sudenkuopat. On helpompaa välttää kiusauksia kuin vastustaa niitä.

HYVINVOINTINAVIGAATTORI® perustuu dynaamiseen kartoitukseen, jonka teet netissä. Kartoituksen pohjalta luomme sinulle visuaalisen raportin, joka antaa lähtötilanteestasi sopivasti kokonaisvaltaisen kuvan. Oivallat jotain uutta hyvinvointiisi vaikuttavista tavoista ja tottumuksista sekä miten yksi johtaa toiseen. Oivallusten pohjalta hahmottelemme, mikä on juuri sinulle sopiva hyvinvoinnin polku.

HYVINVOINTINAVIGAATTORI® antaa hyvän kokonaiskuvan

Raportti kattaa neljä osa-aluetta:

  • Luontainen tyyli (linkki luontaiseen tyyliin)
  • Terveyttä ylläpitävä liikunta
  • Ruokailu ja ravinto
  • Uni ja palautuminen

 

Hyvinvointinavigaattori® on tällä hetkellä markkinoiden ainoa kokonaiskuvan visuaalisesti esittävä raportti hyvinvointiasi tukevien elämäntapojen toteutumasta. Visuaalisuus mahdollistaa mielekkään tulkinnan, koska se helpottaa syy-seuraussuhteiden oivaltamista.

Lisäksi se on ainoa raportti, joka esittää ehdotuksen siitä, mikä voisi olla sinun luontainen tyylisi toimia, jotta motivaatiosi ajan myötä vahvistuu eikä heikkene. Ehdotuksemme on oivalluttava itsereflektion apuväline.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä