hucosport®

by wellbeing factory oy

Enemmän onnistumisia ja tuloksia.

Toimintamme ydin.

Pohjana jokaisen ihmisen oma luontainen tyyli.

.

toimintamme ydin

Sinulle.

Autamme sinua siinä, että sinä pystyt muuttamaan omaa toimintaasi pienillä jokapäiväisillä teoilla ja saavutat sitä kautta haluamasi tavoitteen.

Onnistumisen edellytyksenä on oman luontaisen tyylin ja elintapojesi lähtötilanteen selvittäminen. Oma luontainen tyyli ja siitä johtuvat motivaatiotekijät ohjaavat valintojasi ja päätöksiäsi joka päivä. Mitä paremmin ymmärrät omaa luontaista tyyliäsi, sitä paremmin ymmärrät, mitkä asiat saavat sinut toimimaan ja mitkä eivät.

Muutoksen tekemisen onnistumisprosentti paranee merkittävästi, kun muutoksia lähdetään tekemään juuri sinua motivoivalla tavalla.

Luotettavat metodit & faktat.

Tuote- ja palvelukehityksemme perustuu reilun kahdenkymmenen vuoden käytännön osaamiseen ja sovellukseen useasta maailmanlaajuisesti tunnetusta profilointimetodista ja sekä huippu-urheilussa käytettyjen palautumiseen, ravintoon ja harjoitteluun perustuvan tiedon ja kokemuksen hyödyntämisestä.

Kuunnellen ja rakentavasti keskustellen – tuotamme sinulle oivalluksia.

Profiloinneista ja testeistä syntyy dataa, joka toimii alustana oman tyylin ja toiminnan ymmärtämiselle. Data on pohjana keskustelulle, jonka avulla itseymmärryksesi kasvaa. Emme siis jätä sinua yksin pohtimaan, vaan autamme sinua tulkitsemaan ja analysoimaan saamiasi tuloksia. Tätä kautta löydämme polun, kuinka edetä ja minne.

Armollisesti ja maalaisjärkisesti.

Palvelutuotteemme on tarkoitettu tavallisten ihmisten avuksi: tuottamaan onnistuneita, omaa elämää parantavia muutoksia kotona ja työyhteisöissä. Lähtökohta on armollinen ja maalaisjärkinen: tehdään pieniä, ihmisen kokoisia ja omaan luontaiseen tyyliin sopivia muutoksia.
Haluamme saada aikaan pysyviä muutoksia, jonka vuoksi vältämme askeleita, jotka vaativat liiallista kieltäytymistä tai äärisuorituksia.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä