hucosport®

by wellbeing factory oy

Työpaja, jolla on oikeasti vaikuttavuutta

Hyvinvointityöpaja tiimillesi

Kuinka hyvin henkilökuntanne jaksaa töissä? Riittääkö energiaa suorittamaan tehtävät helposti vai mennäänkö siitä, mistä aita on matalin?

Olen TYHY-palvelun tarjoaja

Tiesithän, että.

Liikunnan ilo on saattanut kadota huonojen kokemusten alle kokonaan tai väliaikaisesti. Ruokailutottumukset ovat kiireessä muotoutuneet huonoiksi, eikä kiireestä palauduta entiseen malliin. Vaihtoehtoisesti kaikki voi olla hyvin. Kummassakin tapauksessa kaikki ovat ansainneet mahdollisuuden keskittyä hetkeksi omaan hyvinvointiinsa, huoltaakseen itseään – mieltä ja ainoaa kehoaan.

Itsensä ymmärtäminen on avain muutokseen.

Vaikka kaikki näyttäisikin tällä hetkellä olevan kunnossa, jokainen työntekijä ansaitsee mahdollisuuden keskittyä silloin tällöin omaan hyvinvointiinsa. Jotta pystyt pitämään enemmän huolta itsestäsi, pysyäksesi terveenä, tuottavana ja motivoituneena pitkällä aikavälillä, tukea voidaan tarjota. Tämä on otettava huomioon sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Me emme tule teille jumppaamaan tai juoksuttamaan henkilökuntaanne, vaan aloitamme aktiivisemman elämän starttaamisen kaiken ytimestä, jokaisesta henkilökohtaisesta, mutta kustannustehokkaasti tiimille suunnatulla työpajalla. Työpajalla tavoitamme myös ne, jotka eivät muuten innostu yrityksen tarjoamista liikunta-aktiviteeteistä.

Työpajalla tavoitamme myös ne, jotka eivät muuten innostu yrityksen tarjoamista liikunta-aktiviteeteistä.

Meillä on laaja verkosto hyvinvointialan ammattilaisia, jos haluatte pidempiaikaisen TYHY-projektin ja johon kuuluu myös liikuntaa. 

Anna meille mahdollisuus vahvistaa henkilöstösi hyvinvointia mielekkäästi, vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti. Luodaan vahva pohja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä