hucosport®

by wellbeing factory oy

Liiku omalla luontaisella tyylilläsi ja nauti liikunnasta!

huco move

Henkilökohtaisen huco move-profiilin (ennen huco sport-profiili) avulla löydät sinua motivoivan ja tyylillesi sopivan tavan harrastaa liikuntaa. huco move-profiilin avulla osaat asettaa itsellesi sinua motivoivat tavoitteet ja seurata niiden toteutumista.

huco move

Tiesithän, että.

huco move-profiili

  • näyttää motivaatiosi taustalla olevat tekijät
  • auttaa asettamaan sinulle sopivat tavoitteet
  • auttaa sinua tekemään sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • näyttää miten sinun tulee seurata liikunnan etenemistä
  • näyttää miten liikuntatyylisi muuttuu paineen alla.

 

Pitkäjänteisen ja tuloksekkaan liikunnan salaisuus on oman luontaisen liikuntatyylin löytäminen ja henkilökohtaisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen sekä erityisesti taito ylläpitää liikuntamotivaatiota.

Itsensä ymmärtäminen on avain muutokseen.

Liikuntamotivaation ylläpitämiseksi on tärkeää asettaa oikeanlaiset tavoitteet, tehdä oikeanlainen liikuntasuunnitelma ja seurata etenemistä oikein, omalle tyylille sopivasti. Eri liikuntatyylit suhtautuvat eri tavoin tavoitteisiin, suunnitelmaan, ohjaukseen ja palautteeseen. Erityisesti motivaation tukemiseen ja itsensä johtamiseen liittyvää apua tarvitaan. huco move on työkalu, jonka avulla kukin liikkuja löytää itseään motivoivat tekijät ja mikä tärkeintä: itselleen sopivimmat tavoitteet.

Mikäli menneisyydessä on jo liikuntaan liittyviä huonoja kokemuksia, on oltava erityisen huolellinen siitä, että mahdollistetaan mielekäs ja luontainen tapa aloittaa liikunta (uudelleen). Liikunnan aloittaminen suosituilla trendilajeilla tai ystävän suosikkilajeilla voi tuoda epäonnistumisen kokemuksia, joista muodostuu ennen pitkää liikunnan esteitä.

Liikunnan aktiiviharrastajat usein juuttuvat tiettyihin lajeihin, mikä yksipuolistaa harrastuksen ja voi johtaa innostuksen vähenemiseen. Monipuolinen liikunta tuo parhaat tulokset pitkällä tähtäimellä.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä