hucosport®

by wellbeing factory oy

Varmista valmennusten vaikuttavuus.

TYHY-palvelun tarjoaja

Hyvinvointikartoituksemme tuovat lisäarvoa ja vaikuttavuutta TYHY-tarjontaasi. Saavutat myös ne henkilöt, jotka tukea eniten tarvitsevat.

Olen TYHY-palvelun tarjoaja

Pohdipa tätä.

Suurin osa asiakkaistamme, jotka tarjoavat TYHY-palveluja, hyödyntävät hyvinvointinavigaattorikartoitusta, jonka ympärille pystyt helposti ja mielekkäästi rakentamaan:

  • Hyvinvointiluennon
  • Hyvinvointityöpajan
  • Pidempikestoisen TYHY-projektin

Kenelle ja mihin tarkoitukseen?

Hyvinvointinavigaattori® soveltuu sekä yksilöille, että organisaatioille. Tuloksena syntyvä raportti lisää itsetuntemusta, koska siihen tulostuvat hyvinvoinnin ylläpitämiseen liittyvät vahvuudet ja heikkoudet. Kun oppii tunnistamaan oman luontaisen tyylinsä, ymmärtää mitkä asiat vievät ja mitkä tuovat energiaa. Hyvä itsetuntemus on itsensä johtamisen edellytys.

Mitä paremmin oppii johtamaan itseään hyvinvoinnin eri osa-alueilla sitä paremmat ja pitkäkestoisemmat tulokset saadaan. Itsensä johtamista on esimerkiksi se, että osaa – luontaisen tyylinsä tuntien – tietoisesti valita oikeat toimintatavat ja välttää niitä toimintatapoja, jotka vievät hänen motivaatiotaan. Hyvinvointia vahvistavien uusien tapojen oppiminen on usein haasteellista. Onnistumisen mahdollisuutta lisää se, että tapoja opetellaan itselle luontaisella tavalla.

Hyvinvointipalveluitamme käytetään mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittämiseen
  • organisaation hyvinvoinnin kehittämiseen
  • TYHY-budjetin tehokkaaseen käyttöön
Työpajakonseptimme ovat vaikuttavia. Oheinen tulos on 12 viikon TYHY-ohjelmasta, joka oli suunnattu ei-aktiivisille henkilöille.
Hyvinvointinavigaattori vaikuttavuus m

Palvelua voi soveltaa eri kokoisiin yrityksiin ja eri toimialoille. Palvelu voi kohdistua seuraaviin henkilöihin tai ryhmiin
– yksilöt
– tiimit
– organisaatiot

Aloita tästä.

Olethan yhteydessä meihin, niin kerromme tarkemmin, kuinka profiilimme ja konseptimme auttavat kehittämään osaamistasi ja palveluitasi. Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Ole yhteydessä