hucosport®

by wellbeing factory oy

Saavuta valmentajana vielä enemmän.

Urheiluvalmentaja

Kun ymmärrät oman luontaisen valmentajan tyylisi ja urheilijoiden tyylit, osaat vuorovaikuttaa ja toimia siten, että urheilijat saavat itsestään vielä enemmän irti.

Olen urheiluvalmentaja

Pohdipa tätä.

Miten hyvin tunnet oikeasti urheilijoitasi? Tiedätkö, kuinka he ajattelevat ja toimivat, miten he syövät, stressaavat elämän eri osa-aluilla ja palautuvat?

Urheilijan psykologisten voimavarojen käyttöönoton salaisuus on oman luontaisen tyylin löytäminen ja henkilökohtaisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen sekä erityisesti taito ylläpitää motivaatiota. Motivaation ylläpitämiseksi on tärkeää asettaa oikeanlaiset tavoitteet, tehdä oikeanlainen suunnitelma ja seurata etenemistä oikein, omalle tyylille sopivasti. Eri tyylit suhtautuvat eri tavoin tavoitteisiin, suunnitelmaan, ohjaukseen ja palautteeseen. Erityisesti motivaation tukemiseen ja itsensä johtamiseen liittyvää apua tarvitaan.

Itsensä ymmärtäminen on avain muutokseen.

Olemme kehittäneet yhdessä valmentajien kanssa Urheilijan hyvinvointinavigaattorin, jossa on meidän jo entuudestaan tuttu huco sport PRO-profiili, joka näyttää urheilijan luontaisen tyylin ja tavan toimia ja lisänneet siihen seuraavat osa-alueet:

  • harjoittelu
  • ravinto ja
  • palautuminen

Urheilijan hyvinvointinavigaattori antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan urheilijan hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Parhaimmillaan hyödynnät Urheilijan hyvinvointinavigaattorin lisäksi Valmentajan luontaista tyylikartoitusta ymmärtääksesi omaa luontaista tyyliäsi.

Pohditko, että?

”Minun työhöni kuuluu olla hyvä ihmistuntija, enkä tosiaan tarvitse mitään kartoitusta.”

Meillä jokaisella on oma henkilökohtainen luontainen tyyli eli katsomme aina omien lasien läpi maailmaa. Myös valmentajan on tärkeä tunnistaa ja ymmärtää oma luontainen tyyli. Jos asiakkaan luontainen tyyli on erilainen kuin valmentajan, on hyvä hieman muokata omaa vuorovaikutustaan.

Urheiluun liittyvät profiilimme.

  • Urheilijan hyvinvointinavigaattori®
  • Valmentajan luontainen tyyli
  • Joukkueresilienssi

Aloita tästä.

Olethan yhteydessä meihin, niin kerromme tarkemmin, kuinka profiilimme ja konseptimme auttavat kehittämään osaamistasi ja palveluitasi. Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Ole yhteydessä