hucosport®

by wellbeing factory oy

Saavuta urheilijana vielä enemmän.

hucosport PRO

Ymmärrä, miten motivaatio synnytetään ja ylläpidetään urheilussa.

hucosport_PRO-profiili

hucosport PRO

Hucosport PRO-profiili tarjoaa yksilöllisen lähestymistavan löytääksesi motivoivan tavan harjoitella ja kilpailla omalla luontaisella tyylilläsi. Motivaation rakentaminen ja ylläpito ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat urheilijan menestykseen ja kehittymiseen. Kun harjoitusohjelma suunnitellaan ja toteutetaan omien luontaisten vahvuuksien pohjalta, kilpaillessa pystytään hyödyntämään mentaalisia resursseja tehokkaammin, mikä lisää mahdollisuuksia saavuttaa asetetut tavoitteet.

Tavoitteet ja suunnittelu

Jokaisen urheilijan päämääränä on voitto. Hucosport PRO-profiilin avulla voit löytää juuri sinulle sopivan, motivoivan tavan asettaa ja seurata tavoitteitasi. Tavoitteiden säännöllinen arviointi ja seuranta tukevat motivaatiotasi pitkällä urheilumatkallasi.

Profiilin avulla valmentaja voi suunnitella harjoitusohjelman, joka tukee juuri sinun luontaisia vahvuuksiasi ja tyylisi mukaista urheilua. Tämä auttaa urheilijaa tunnistamaan omat motivaatiotekijänsä, löytämään mukavuusalueensa harjoittelussa ja vahvistamaan itsensä johtamista kilpailutilanteissa.

Valmentaja

Valmentajalle profiili tarjoaa syvällisen ymmärryksen urheilijan luonteesta ja motivaatiosta, mahdollistaen yksilöllisen ohjauksen ja tukemisen. Se auttaa myös valmentajaa hahmottamaan erilaisia tyylejä joukkueen sisällä ja paineen alla, kuten kilpailutilanteissa.

Profiili ei ole arvio

Hucosport PRO-profiili ei arvioi urheilullista taitoa tai menestystä, vaan keskittyy yksilölliseen tyyliseikkojen tunnistamiseen. Kaikki tyylit voivat olla yhtä hyviä urheilussa, kunhan tunnistaa omat vahvuutensa ja mahdolliset sudenkuopat.

Lisäksi profiili valottaa, miten oma tyylisi muuttuu paineen alla, kuten kilpailutilanteissa.
Uudistettu hucosport PRO-profiilin on kehitetty yhteistyössä on Santasportin Olympic Training Centerin valmentajien kanssa.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä