hucosport®

by wellbeing factory oy

Saavuta urheilijana vielä enemmän.

Urheilijan hyvinvointinavigaattori®

Kun ymmärrät oman luontaisen tyylisi, osaat ohjata ja motivoida itseäsi ja toimia siten, että saat itsestäsi vielä enemmän irti.

Urheilijan hyvinvointinavigaattori

Pohdipa tätä.

Henkilökohtaisen Urheilijan hyvinvointinavigaattorin avulla löydät motivoivan ja sinun tyylillesi sopivan tavan urheilla. Motivaation luominen ja ylläpito on yksi tärkeimmistä asioista, jotta voit onnistua ja kehittyä urheilijana.

Kun harjoittelun suunnittelee ja sitä toteuttaa omaa luontaista tyyliä tukevasti, sekä kilpailussa osaa vahvistaa omia mentaalisia vahvuuksiaan, on suurempi todennäköisyys, että saavuttaa itselleen asettamat urheilulliset tavoitteet helpommin.

Jokaisen urheilijan tavoite on voittaa. Urheilijan hyvinvointinavigaattorin avulla löydät sinulle sopivan, motivoivan tavan asettaa tavoitteet ja tavan seurata niiden toteutumista. Tavoitteiden toteutumisen seuranta tukee motivaatiota matkan varrella.

Raportista saat parhaimman hyödyn, kun valmentaja esim. suunnittelee profiilin avulla sinun tyylillesi sopivan harjoitussuunnitelman.

Itsensä ymmärtäminen on avain muutokseen.

Olemme kehittäneet yhdessä valmentajien kanssa Urheilijan hyvinvointinavigaattorin, jossa on meidän jo entuudestaan tuttu hucosport PRO-profiili, joka näyttää urheilijan luontaisen tyylin ja tavan toimia ja lisänneet siihen seuraavat osa-alueet:

  • harjoittelu
  • ravinto ja
  • palautuminen

Urheilijan hyvinvointinavigaattori antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan urheilijan hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Parhaimmillaan hyödynnät Urheilijan hyvinvointinavigaattorin lisäksi Valmentajan luontaista tyylikartoitusta ymmärtääksesi omaa luontaista tyyliäsi.

Urheilijaa profiili auttaa

  • tunnistamaan mikä motivoi ja miten motivaatiota pidetään yllä.
  • löytämään harjoitusmuodoista ne, jotka ovat omalla mukavuusalueella ja jotka tuovat onnistumisen elämyksiä.
  • vahvistamaan itsensä johtamista urheilun parissa, esim kilpailutilanteessa.

 

Valmentaja hyötyy seuraavasti

  • pystyäkseen motivoimaan urheilijaa ulkopäin, valmentajan on tunnettava urheilija ja hänen luontainen tyyli.
  • valmentaja osaa ohjata urheilijaa hänelle sopivalla tyylillä.
  • valmentaja ymmärtää urheilijoiden eri tyylejä esim. joukkueen sisällä.

 

Profiili ei kerro mitään urheilullisesta aktiivisuudesta, osaamisesta, lahjakkuudesta tai taidoista. Se ei ole arvio urheilumenestyksestä. Kaikilla tyyleillä urheilu voi olla yhtä tuloksellista. Tärkeintä on tunnistaa oma tyyli; sen vahvuudet ja mahdolliset sudenkuopat.

Luontaisen profiilin lisäksi profiili kertoo, miten tyyli muuttuu paineen alla, esim. kilpailutilanteessa.

Ps. Jos sinulle tuli kysymyksiä, niin olethan yhteydessä meihin?

Ole yhteydessä